Alla inlägg under oktober 2009

Av Sandra - 15 oktober 2009 21:26

Såja, nu har jag varit på styrketräning i 1,5 timme och jag tror jag har tränat varje muskel i kroppen. Hade spagetti ben när vi avslutade, men visst är det härligt att känna att det tar! Älskar det!

Blir tyvärr ingen uppdattering  eftersom jag ska titta på Inlåst. Ett väldigt intressant program.


Av Sandra - 15 oktober 2009 18:05

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska och bytta om inför ett hårt pass med styrketräning. Hoppas det är lika hårt som förra gången, man kände verkligen att det tog. Får skriva mer om min dag senare!

Av Sandra - 13 oktober 2009 20:29

  Nu när jag letat efter nyheter tills på torsdag hittade jag denna nyhet. Ja vad ska man säga..



"Säkerheten ökar på flygplatsen i Manchester i Storbritannien sedan en ny röntgenapparat som visar passagerarna i naket tillstånd började användas på tisdagen.

Röntgenkameran har installerats för att effektivisera säkerhetskontrollerna och för att slippa kroppsvisitera passagerarna.

På bildskärmen syns de nakna kroppskonturerna, eventuella kroppsutsmyckningar i metall, bröstförstoringar samt de svartvita siluetterna av könsorganen.

Flygplatsmyndigheten understryker dock att bilderna granskas på en avskärmad plats och inte sparas.

-Röntgenbilderna gör att man kan undvika det jobbiga med att ta av sig kläderna. Men bilderna är varken erotiska eller pornografiska och de kommer inte att arkiveras, sade Sarah Barrett som är kundansvarig på flygplatsen till BBC.

Apparaten kostar omkring 80.000 pund - omkring 885.000 kronor. Röntgenstrålningen ska vara helt ofarlig för de fotograferade."


Text och bild tagen från: http://svt.se/2.22584/1.1727667/nakenrontgen_i_manchester?lid=senasteNytt_275227&lpos=rubrik_1727667


Jag säger bara,tur att jag inte har några planer på att åka till Manchester!

...

Av Sandra - 13 oktober 2009 15:54

 





                                                 

Depp denna veckan:

Hmm, denna var svår. Får nog bli engelskan igår. Jag och Johanna hade föredrag framför klassen och det gick inte alls bra. Vi pratade om USA och hade gjort det i powerpoint. Så vi stod nästan där framme och läste direkt av. Jag är verkligen inte bra på engelska och stå framför en hel klass och prata gör inte saken lättare. Detta är nog det depp jag kommer på denna veckan.


Pepp denna veckan:

Okej, jag måste ta upp två saker här. Den första är att imorgon är vi lediga från skolan. Vår klass ska till tingsrätten i malmö och lyssna på några fall, hoppas det blir intressant, jag har aldrig varit i en tingsrätt. Den andra pepp saken är att Henrik kommer hem på Söndag så ska ringa honom direkt när han är i Sverige. Saknat att prata med honom och höra hans röst. Helt otroligt vad man kan sakna en människa! 

Av Sandra - 13 oktober 2009 14:48

Hejsan. Har nästan precis kommit hem från skolan, blev en kort dag idag. SKÖNT! Imorse hade vi först idrott, sprang bip-testet eller vad det heter och därefter någon sorts bollsport. Efter idrotten hade jag matte. Förra veckan hoppade en tjej av så nu är vi bara fyra stycken som läser matte C, ska klara det! Därefter hade vi lunch, som vanligt inget mat som passar mig, så fick slänga i mig lite flingor nu när jag kom hem. Sist idag hade vi svenska i en timme, men eftersom läraren hade glömt bort att vi flyttat fram/bak lektionen så hade hon cyklat hem en sväng. Men tillslut kom vi igång och hade lite genomgång inför det skriftliga nationella provet.

Ikväll skulle jag egentligen på vattenspinning men jag har ingen lust till det idag så blir till att gå ut och gå en runda senare. Får bli vattenspinning nästa tisdag.

Anledningen till att jag startade datorn nu var för att göra lite på några uppgifter. Jag ska ta reda på lite fakta om Anna Ancher, fråga mig inte vem hon är.. hmm? men i alla fall.. Sen ska jag ta fram lite nyheter eftersom jag ska hålla ett föredrag på Samhällslektionen på torsdag, blir säkert bra.

Ghost Wisperer börjar om 10 min, bäst jag snabbar mig. Får bli en pause i arbetet till att titta på det. Jag vet att jag blivit en liten tv-holic, nu har ni förmodligen lärt er ett nytt ord av mig tv-holic.. För er som inte vet så har jag ett jättebra tips på vad man kan säga istället för fÖRresten, man säger fresten.Går jättesnabbt att säga och är väligt nimt enligt mig. Men nej måste gå 2 min på mig att få något gjort på.

Av Sandra - 12 oktober 2009 20:05

Så nu har jag tittat runt lite mer och jag gillar denna sidan väldigt mycket. lätt att trixa och fixa med för oss som inte är jätteduktiga på html och sådana grejor. Har precis varit ute och gått en runda, skönt även om det var jättekallt ute och tillslut kände jag inte längre mina ben.


Jag och Johanna gjorde vår redovisning i engelska idag, gick inte alls bra.. men så är livet allt kan inte vara på topp. Ska bli så himla skönt till julen när vi avslutar den kursen, kommer känna mig 20 kg lättare då. Nej men jag gillar inte engelska, bläää.


Idag är det bara sex dagar tills Henrik kommer hem, ska ringa honom direkt när han kommer till Sverige, ushh vad jag saknar hans röst. Vet inte hur länge sedan det var jag hörde den. Nej nu ska jag inte sitta här och deppa för det. Får peppa att han kommer hem snart!


Depp eller Pepp, ska kanske bli det nya nu. Kanske ska sätta in en Pepp eller Depp varje dag eller en gång i veckan hmm, jag får se.


Att ha en blogg är ganska skönt eftersom man kan skriva av sig ganska många tankar, inte alla då, vill inte gå ut för mycket med sitt privat liv till alla.

Av Sandra - 12 oktober 2009 19:49

Såja, nu ska jag än en gång testa en ny blogg. Denna gången blir det bloggplatsen. Det jag sett inu verkar parfekt, lätt att hitta och smart upplagt, ett plus i kanten för det.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Har skriver jag om min vardag och mina tankar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards